top of page

BARN

 GAMES 

STACLE

26

augustus 

10.00 uur

Barnstacle games

Zaterdag 24 augustus 2024 organiseren wij weer de Barnstacle Games!

 

De Barnstacle Games is een combinatie van Survivalrun en Crossfit/Bootcamp oefeningen. Op en om de boerderij loop je 2 keer een ronde waarbij oefeningen gemixt worden met hindernissen. Denk daarbij aan squats, lunges en battle ropes. Maar dus ook een flinke portie hindernissen! Deze hindernissen zijn uitdagend, maar wanneer je aan de lichtere versie meedoet (de Boerenafstand) doe je een makkelijkere versie van de hindernissen. De hindernissen bij de zware verie (de Beestenafstand) zijn pittig en vereisen wat survivalrunervaring.

 

We noemen het een wedstrijd, maar het gaat vooral om het plezier en om jezelf uit te dagen! Er zal geen tijdsregistratie bijgehouden worden. 

 

Je kunt je opgeven voor 1 van de 2 afstanden (moeilijkheidsgraden):

 

De Boerenafstand, deze is wat makkelijker in vooral de hindernissen. Bij de oefeningen krijg je de keuze voor een lichter gewicht of een eenvoudigere uitvoering!

 

De Beestenafstand is voor mensen die de hindernissen op de zwaarste versie willen doen, ervaring met hindernissen in handig! Oefeningen moeten op de zwaarste manier gedaan worden.

INSCHRIJVEN

Selecteer inschrijving

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page